Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen Tec-Key Technology Co., Ltd. 86-755-89372016 jd@tec-key.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Shenzhen Tec-Key Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

 • China Shenzhen Tec-Key Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Shenzhen Tec-Key Technology Co., Ltd.
 • Type Business

  Fabrikant,Verdeler/groothandel,Exporteur,Verkoper

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Afrika,Oceanië,Wereldwijd

 • Merken

  Tec-sleutel

 • Aantal werknemers

  50~100

 • Jaarlijkse omzet

  1000000-2000000

 • Opgericht Jaar

  2016

 • Export pct

  80% - 90%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-755-89372016

Inleiding

De tec-sleutel, aangezien een eenmansverrichtingswinkel Shenzhen Sungkin Manufacturing Shop Ltd. riep, werd opgericht aan het eind 2000.


In 2016, werd de tec-Sleutel een nieuw bedrijf zoals een groepsbedrijf genoemd Shenzhen tec-Zeer belangrijk Technologieco., Ltd, met verscheidene partners die in hetzelfde kamp worden aangesloten bij.

 

In 2018, werd nieuw tec-Zeer belangrijk de Technologieco. van bedrijfshenzhen, Ltd, geëerd met ISO9001: 2015 was het Certificaat zonder enig probleem, als Shenzhen Tec-Key Manufacturing Shop Ltd. de positiesteen houdend het certificaat allen.


Met de de groei en ontwikkeling van de voortdurende 13 jaar, behandelt zijn gebied van zaken nu –
De verwerkende diensten: Metaal Stempelen, de Vervaardiging van het Bladmetaal, CNC die, Injectie het Vormen, het Gieten, Uitdrijving, Uitrusting & Assemblage machinaal bewerken.


De diensten op de toegevoegde waarde: R&D, Techniek, Prototyping/Bemonstering, Holdingsinventaris in het kader van Contract.

De tec-sleutel werd gevonden in April 2016, is het een bedrijf dat door ISO-9001:2015 sinds 15 Juni, 2018 wordt verklaard.

De tec-sleutel heeft een team dat al zijn leden met meer dan 10 jaar ervaringen op industrieel gebied (Plastic Metaal, en anderen) zijn, ook houdt goede verband en vennootschappen met bedrijven van nieuwe energie en elektronisch materiaal.


De tec-sleutel heeft verscheidene geavanceerd materiaal (draaibank, molen, malen, ponsen, afgietsel, injectie, enz.) aan de dienstklanten voor OEM en ODM producten.


Tec-zeer belangrijk neemt het team aangezien de betalende steen, klanten in vertrouwen behandelt, eerbied door technologie krijgt en goede word-of-mouth door hoogte - kwaliteit krijgt. Wij zijn altijd in ontzag van elk product en 100%-de klantentevredenheid is wat wij achtervolgen.

 


De verklaring van de bedrijfopdracht bepaalt duidelijk onze filosofie en benadering van de markt:
1.Our de verplichting moet kwaliteit, de dienst, groepswerk, voortreffelijkheid en leiding veroorzaken om te gebeuren die aan de klant, aan het bedrijf en zelf ten goede komt.


2.We zorg - Al Onze Klanten & Behoeften & Eisen van Partners! Wij delen - Al Onze Technologieën & Ervaringen met Onze Klanten & Partners! Wij durven - om te wijden om met Onze Klanten & Partners samen te groeien!


3.Tec-sleutel is in pro-actief het zijn er stellig van overtuigd in de zeer reactionairindustrie.


4.Our de samenwerkingstechniekmogelijkheden, die aan de strategische verhoudingen worden gekoppeld die wij ons met onze partners hebben ontwikkeld, worden geconcentreerd op het bijstaan van de klant om hoog te vinden - kwaliteit en kosten-verminderende oplossingen tot techniekuitdagingen.


5.We trots zelf bij het kunnen „specials“ in situaties aanbieden geen die onze concurrenten kunnen. Wij geloven dat Hoogte - de kwaliteit en de kostenbesparingen kunnen het best door efficiënte samenwerkingsdietechniek & logistieke ondersteuningen worden bereikt aan goed beheerde productieprocessen wordt gekoppeld.


De tec-sleutel verheugt zich op vandaag het horen van u. Breng ons uw uitdagingen en wij zullen u oplossingen brengen. Planning vandaag voor waar u morgen moet zijn.

Geschiedenis

•Shenzhen Shangqi Workshop Ltd.
•2010, Shenzhen
 
•Co. van de Shenzhen tec-Zeer belangrijk Technologie, Ltd.
 
•2016, Shenzhen (om Shenzhen Shangqi Workshop Ltd. te omvatten)
 
•Aan de markt overzee, met uitstekende productkwaliteit en de dienst om de gunst van klanten te winnen.
•2019, Shenzhen
 
 

 

Dienst

De tec-sleutel is een technologie verwerkende bedrijf, is het bedrijf geëngageerd aan het verstrekken van hoogte - delen van de kwaliteits de industriële precisie en de bevredigende naverkoopdienst. Kan het stempelen delen, de delen van het bladmetaal, het gieten verwerking en plastic delenproductie en verwerking veroorzaken. Tegelijkertijd, kan het bedrijf OEM de diensten voor klanten verlenen.

 

Hulpmiddel het makenChina Shenzhen Tec-Key Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Het stempelen productie

China Shenzhen Tec-Key Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

CNC machine productieChina Shenzhen Tec-Key Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2