Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen Tec-Key Technology Co., Ltd. 86-755-89372016 jd@tec-key.com
Kwaliteitscontrole Vraag een offerte aan
Thuis -

Shenzhen Tec-Key Technology Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

  • China Shenzhen Tec-Key Technology Co., Ltd. certificaten
  • China Shenzhen Tec-Key Technology Co., Ltd. certificaten
  • China Shenzhen Tec-Key Technology Co., Ltd. certificaten
    ISO9001:2015
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-755-89372016

Profiel QC

De kwaliteitsbewaking is de de verrichtingstechnologie en activiteit om productkwaliteit te verzekeren, die het gehele proces van kwaliteitsvorming doorneemt.

 

Eerst: Cultiveer drie soorten bewustzijn

 

1. Cultiveer de voorlichting van werknemers van zelfinspectie. De productkwaliteit wordt vervaardigd, niet getest. Het geheim van de productiekwaliteitscontrole is: laat iedereen hun eigen producten doen. Vereis werknemers om hun eigen producten, aan zelfinspectie te produceren, slechts denken zij gekwalificeerde producten is, aan het volgende proces of de workshop, in de zelfinspectie gevonden ongeschikte producten kan stromen, om hun eigen identificatie te doen en het afzonderlijk zetten.

 

2. Cultiveer de voorlichting van werknemers van wederzijdse inspectie. Voor laatste proces of workshop moet de stroom aan het product, werknemers bekijkt niet allen, plotseling trekkracht neer, aan test te doen dat het gekwalificeerde producten is, kan worden veroorzaakt, om de kwaliteit van het proces te controleren of de workshop, aan geschikt koppelt terug. Resoluut vervaardig geen producten met gebreken, ontvangen geen producten met gebreken, overbrengen geen producten met gebreken.

 

3. Cultiveer de voorlichting van werknemers van speciale inspectie. Na de actie van zelfinspectie en wederzijdse inspectie, kan de productiesupervisor de full-time inspecteurs inprenten: terwijl de werknemers willen produceren, doen zij zelfinspectie en speciale inspectie. Als full-time inspecteur, zouden zij een sterke betekenis van kwaliteitscontrole moeten hebben. Als een full-time inspecteur een ondergeschikte van uw afdeling is, zal het beter zijn te communiceren; Als hij niet in uw afdeling was, zou hij uw instructie goedkeuren!

 

Tweede: houd omhoog met procesbeheersing

 

1. Eerste controlecontrole. Alvorens het product online gaat, moeten de teamleider, het kwaliteitscontrolepersoneel en het personeel de materialen moeten zorgvuldig verifiëren die in productie moeten worden gezet; Om het het bewerken materiaal te gebruiken, om ervoor te zorgen dat de prestaties stabiel en intact zijn. Dan opbrengst drie producten in kleine partijen om te bevestigen of de producten gekwalificeerd zijn. Gekwalificeerde en toen online ongeschikte productie, om de reden, tot gekwalificeerd aan massaproduktie te vinden.

 

2. Inspectiecontrole. In het productieproces, zouden de managers en de kwaliteitsinspecteurs steekproeven van producten moeten leiden en 80% van hun energie besteden aan zwakke verbindingen in productie, zoals: ruw personeel, zeer belangrijk materiaal, sleutelposities, enz.

 

3. Definitieve inspectiecontrole. In lijn, voor het eindproduct, om zich bij de controle te concentreren, vaak op dit ogenblik is de mentaliteit van het personeel meer ongeduldig. I zodra ontmoette een ding, en nu ben ik bang om over het te denken. Toen een werknemer aan het eind van het werk kwam en een in te pakken product nog niet had, zou hij een product met gebreken vinden en zou iemand vragen om het te herstellen, en dan het direct in te pakken zonder het inspectiepersoneel over te gaan. Onmiddellijk werd verbeterd door de teamleider, heeft dit product ernstige kwaliteitstekorten. Voorts wanneer het product wordt ontvangen, zijn er nog sommige producten wachtend op reparatie, zodat wordt sneller het werk voltooid, zouden wij het strikt moeten controleren!

 

4. Verantwoordelijkheidscontrole. Handhaaf altijd een hoge graad van waakzaamheid en de verantwoordelijkheid in het werk, „ontvangt geen ongeschikte producten van het vorige proces, overgaat geen ongeschikte producten tot het volgende proces“.