Bericht versturen
Shenzhen Tec-Key Technology Co., Ltd. 86-755-89372016 jd@tec-key.com
CNC Machining Precision Plastic Injection Molding Polishing High Precision Injection Moulding

CNC die Precisie het Plastic Injectie het Vormen Oppoetsende Afgietsel van de Hoge Precisieinjectie machinaal bewerkt

 • Hoog licht

  CNC Precisie het Plastic Injectie Vormen

  ,

  Het machinaal bewerken van Precisie het Plastic Injectie Vormen

  ,

  OEM het Afgietsel van de Hoge Precisieinjectie

 • Materiaal
  S50C/P20/2311/718/738/718H/738H/1.2311/2311
 • Naam
  de injectievorm van precisieplastieken
 • Kunststof
  ABS/PP/PS/PE/PVC/PA6/PA66. .ETC, PS, PP, HUISDIER, PC
 • holte
  Enige Holte\ Veelvoudige Holte
 • Het vormleven
  250000-300000shots
 • Oppervlaktebehandeling
  Spiegel Pools
 • Machine
  molen, malenmachine, EDW, injectiemachine, Draaibank
 • Plaats van herkomst
  China Shenzhen
 • Merknaam
  Tec-Key
 • Min. bestelaantal
  1 reeks
 • Prijs
  USD1000 set
 • Verpakking Details
  Houten kader + ijzerkader + kaartplaat
 • Levertijd
  5-8 het werkdagen
 • Payment Terms
  T/T
 • Levering vermogen
  100 reeksen maand

CNC die Precisie het Plastic Injectie het Vormen Oppoetsende Afgietsel van de Hoge Precisieinjectie machinaal bewerkt

Precisie CNC die vormontwerp machinaal bewerken die het plastic vormverwerking oppoetsen vervaardigen

 

de vorm is de moeder van de industrie, zal de versie van nieuwe producten plastiek impliceren.

 

De plastic die vorm is een combinatievorm voor druk het vormen, uitdrijving, injectie, slag het vormen en het lage het schuimen vormen wordt gebruikt. Een reeks plastic delen van verschillende vormen en grootte kan door de gecoördineerde verandering van vorm convexe, concave matrijs en hulp vormend systeem worden verwerkt.

 

Classificatie van plastic vormen

 

A. injectie het vormen vorm -- TV-shell, toetsenbordknopen die, elektronische producten, computer plastic producten, speelgoed, huishoudenpunten omringt (de gemeenschappelijkste toepassing)

B. slagvorm -- drankfles

C. compressie vormende matrijs - bakelectric schakelaar, wetenschappelijke porseleinschotels

D. overdracht vormende matrijs - de producten Van geïntegreerde schakelingen

E. uitdrijvingsvorm -- lijmbuis, plastic zak

De matrijs van F. Thermoforming -- transparante vormende pakketshell

G. roterende vormende vorm -- het zachte stuk speelgoed van de lijmpop

 

De vormen kunnen in drie types volgens het verschillende gietende systeem worden verdeeld:

 

1.Large de vorm van de watermond: de agent en de poort zijn op de scheidingslijn, en het product is samen demoulded wanneer de vorm wordt geopend. Het ontwerp is het eenvoudigst, gemakkelijk te verwerken, en de kosten zijn laag, gebruiken zo meer mensen grote het systeemverrichting van de watermond.

 

2.Fine de vorm van de watermond: de agent en de poort zijn niet op de lijn van de vormscheiding, maar over het algemeen direct op het product. Daarom is het noodzakelijk om meer dan één reeks van de lijn van de de vormscheiding van de watermond te ontwerpen. Het ontwerp is ingewikkelder en de verwerking is moeilijker.

 

3.Hot agentvorm: De structuur van dit soort vorm is ruwweg hetzelfde als dat van de fijne watermond. Het grootste verschil is dat de agent in één of meerdere hete agentplaten met constante temperatuur en hete mond is, en er zijn geen het koude materiële demoulding. De agent en de poort zijn direct op het product, zodat heeft de agent het demoulding niet nodig. De vormkosten zijn hoger.

 

Het hete die agentsysteem, ook als heet agentsysteem wordt bekend, is hoofdzakelijk samengesteld uit hete poortdekking, hete agentplaat en de elektrische doos van de temperatuurcontrole. Ons gemeenschappelijk heet agentsysteem heeft twee vormen: enige punt hete poort en hete poort met meerdere balies. Het enige punt hete sprue één enkele hete sprue dekking is wordt gebruikt om het gesmolten plastiek in de holte direct in te spuiten, is het geschikt voor één enkele holte één enkele sprue plastic vorm; De hete poort met meerdere balies moet zich het gesmolten materiaal in elke hete poortdekking en dan in de vormholte door de hete poortplaat vertakken. Het is geschikt voor het enige holte voeden met meerdere balies of multi-holtevorm.

 

Voordelen van heet agentsysteem

1)Geen materiaal van de watermond, geen behoefte post-verwerkt, zodat het gehele vormende proces, sparen werktijd volledig automatisch is, verbetert het werk efficiency.

2)Klein drukverlies. De temperatuur van de hete agent is gelijk aan dat van de pijp van de injectie het vormen machine, die de oppervlaktecondensatie van de grondstof in de agent vermijdt en het verlies van de injectiedruk vermindert.

3)Het herhaalde gebruik van het materiaal van de watermond zal de prestaties van plastieken degraderen, en het gebruik van heet agentsysteem zonder het materiaal van de watermond, kan het verlies van grondstoffen verminderen, waarbij de kosten van producten worden gedrukt. De temperatuur en de druk in de holte zijn eenvormig, is de spanning van de plastic delen klein, is de dichtheid eenvormig, is de injectiedruk klein, is de het vormen tijd kort, is het injectie het vormen systeem beter dan het algemene product. Voor transparante delen, kunnen de dunne delen, de grote plastic delen of de hoge vereisten van plastic delen zijn voordelen tonen, en kunnen worden gebruikt om grotere producten met kleinere modellen te produceren.

4)De thermische pijp keurt gestandaardiseerd en in series vervaardigd die ontwerp, met een verscheidenheid van facultatieve pijphoofden wordt uitgerust, goede uitwisselbaarheid goed. Het unieke ontwerp en de verwerking van elektrische het verwarmen ring, kunnen eenvormige het verwarmen temperatuur, lange levensduur bereiken. Het hete agentsysteem is uitgerust met hete agentplaat, temperatuurcontrolemechanisme, enz., uitstekend ontwerp, diverse types, makkelijk te gebruiken, stabiele en betrouwbare kwaliteit.

 

Tekortkomingen van de hete toepassing van het agentsysteem

1.The het sluiten de hoogte van de algemene vorm wordt verhoogd. wegens de toevoeging van hete agentplaat, wordt de algemene hoogte van de vorm verhoogd.

2.Thermal de straling is moeilijk te controleren, en het grootste probleem van hete agent is het hitteverlies van agent, dat een belangrijke op te lossen kwestie is.

3.There is thermische uitbreiding, zijn de thermische uitbreiding en de koude samentrekking ons ontwerp om het probleem te overwegen.

4.The-de verhoging van vorm productiekosten en de hoge prijs van standaarddelen van heet agentsysteem beïnvloeden de populariteit van hete agentvorm.

 

Vijf belangrijke punten van vorm het maken

 

1.effective beheer van productgegevensbeheer, procesgegevensbeheer, die documentenbeheer trekken: het efficiënte gegevensbeheer van het vormproduct, procesgegevensbeheer, die documentenbeheer trekken, kan de algemeenheid van het document verzekeren, trekkend versieconsistentie; Zodat de tekening kan om efficiënt te delen en efficiënt onderzoeksgebruik. Een volledige de computerdatabase van het dossierbeheer kan worden gevestigd om de door de ontwerpafdeling worden geaccumuleerd, verspreid en eerder verspreid en geïsoleerde ontwerptekeningen te verzamelen en te gebruiken die informatie, om de verwarring van tweede en 3d, de verwarring van originele, veranderlijke en onderhoudsversies, en de inconsistentie tussen 3d model en 2d tekeningsgegevens te verhinderen. Het niet genormaliseerde en chaotische 2d tekeningsontwerp veroorzaakt problemen die niet gemakkelijk om zijn op tijd worden gevonden en worden verbeterd, resulterend in vormwijziging en herwerking, of zelfs schroot, die de productiekosten van de vorm verhogen, het verlengen van de productiecyclus van de vorm, en het beïnvloeden van de levertijd.

 

2.maintain de consistentie en de integriteit van plastic vormtekeningen, verwerkingstechnologie, en fysieke gegevens: door efficiënte, uiterst nauwgezette, strikte testende middelen om de consistentie en de integriteit van vormtekeningen te verzekeren, verwerkingstechnologie, en fysieke gegevens.

 

3.The ontwerp en productie de kosten van elke reeks plastic vormen moeten op tijd worden samengevat: door het uitgeven van het werk effectief te controleren dagvaardde in de workshop, effectief leidend het schroot van hulpmiddelen; Door het nauwkeurige ontwerp van de vormstructuur, zullen de efficiënte vormdelen verwerking en de nauwkeurige delen die, effectief de vorm gepast verminderen om veranderingen, onderhoud en extra kosten te plaatsen, om de werkelijke kosten van elke reeks van vorm, effectief controle te verkrijgen de kwaliteit van de vorm testen.

 

4.Overall plannend: organiseer en integreer organisch de informatie van het van plan zijn, ontwerp, verwerkingstechnologie, workshopproductie en personeel voor algemene planning, om het van plan zijn en productie effectief te coördineren, effectief de kwaliteit van plastic vormen verzekeren en op programma leveren.

 

5.Develop een volledig en praktisch plastic beheersysteem van de vormproductie: Ontwikkel een volledig beheersysteem van de vormproductie, realiseer het het beheersproces van de vormproductie van productgegevensbeheer, procesgegevensbeheer, planbeheer, programmabeheer van het beheersysteem van de computerinformatie, met inbegrip van plastic het planformulering van de vormproductie, vormontwerp, procesformulering, de taak van de workshoptaak en productinspectie, pakhuisbeheer, enz. Maak de vorm vervaardigend en de verwante hulpinformatie van de planning aan de voltooiing van de levering kan een volledige waaier bereiken van het volgen van beheer.CNC die Precisie het Plastic Injectie het Vormen Oppoetsende Afgietsel van de Hoge Precisieinjectie machinaal bewerkt 0CNC die Precisie het Plastic Injectie het Vormen Oppoetsende Afgietsel van de Hoge Precisieinjectie machinaal bewerkt 1CNC die Precisie het Plastic Injectie het Vormen Oppoetsende Afgietsel van de Hoge Precisieinjectie machinaal bewerkt 2CNC die Precisie het Plastic Injectie het Vormen Oppoetsende Afgietsel van de Hoge Precisieinjectie machinaal bewerkt 3CNC die Precisie het Plastic Injectie het Vormen Oppoetsende Afgietsel van de Hoge Precisieinjectie machinaal bewerkt 4CNC die Precisie het Plastic Injectie het Vormen Oppoetsende Afgietsel van de Hoge Precisieinjectie machinaal bewerkt 5